Om Dune

Maria Hjerppe

Dune är en enskild firma med med specialinriktning på grafisk formgivning, fotografi och konst med specialinriktning häst- och hundägare. Naturligtvis åtar jag mig även uppdrag som inte är häst- och hundrelaterade.

Jag har en kandidatexamen i grafisk design och kommunikation från Linköpings universitet, en utbildning som anses som en av de främsta inom grafisk formgivning i Sverige. Utöver detta har jag även en examen från Konstskolan i Stockholm. Att kombinera min utbildning med mina största intressen i livet - häst och hund - var en absolut självklarhet. Många år inom restaurangbranschen har gett mig en solid kunskap vad gäller service och jag sätter en stor stolthet i att möta mina kunders behov på ett trevligt och effektivt sätt.

Jag bor på den östgötska landsbygden tillsammans med min sambo och våra två hundar Cleo och Jaaz i ett 1700-talshus med en enorm tomt. Omgivningarna bjuder på inspiration och stillhet året om, från skimrande sommarkvällar och blomprakt till varm choklad framför en öppen brasa efter promenader i kritvita vinterlandskap. Hästbehovet fyller jag genom att hjälpa till på Ullekalv, Sveriges enda Rocky Mountain Horse-stuteri.

Jag är lätt att prata med, så hör gärna av dig om du har några frågor!

Sociala medier

dune

[doon, dyoon]

eng. för sanddyn

Av alla hästar och hundar så ligger det arabiska fullblodet samt några av vinthundsraserna mig extra varmt om hjärtat. Gemensamt för dessa raser är deras ökenursprung, och genom att döpa mitt företag till Dune har jag lyft lite på hatten för de vackra varelser som i mångt och mycket har format mitt liv till det bättre.

vad jag är bra på

Mitt arbete baseras på en passion för formgivning av yppersta kvalitet. Jag hjälper företag från hela världen med att ta fram reklam- och marknadsföringsmaterial som möter deras behov

  • Marknadskommunikation 90%

  • Hemsidesdesign 85%

  • Fotobearbetning 85%

  • Copywriting 90%

  • Reklammaterial 100%

  • Fotografi 80%

  • Konst och hantverk 100%

Varför välja Dune?

Jag driver mitt företag på heltid och har således inga andra professionella åtaganden som måste gå före mina kunders behov. Hemsidesuppdateringar görs oftast inom 24 timmar och jag är mycket flexibel vad gäller tidpunkter för fotograferingsuppdrag.
När du anlitar mig stödjer du en skattebetalande småföretagare. Jag innehar F-skattesedel och är momsregistrerad. Jag samarbetar dessutom gärna med andra småföretagare världen över när tillfälle ges.
All programvara och andra liknande produkter som används i verksamheten är lagligen inköpta och licensierade. Jag tror på att stödja de företag och utvecklare som gör det möjligt för mig att utföra mitt arbete - genom att anlita mig gör du också det, om än indirekt.
Till skillnad från många lycksökare och hemmafixare har jag en gedigen utbildning och universitetsexamen som grund. Materialet jag producerar är framtaget i enlighet med beprövade designprinciper.

Exempel på tjänster

Grafiska profiler

Jag kan ta fram allt ifrån en logo till ett helt paket med matchande kontorsmaterial såsom visitkort, brevpapper och kuvert. En genomgående design ökar känslan av professionalitet och pålitlighet.

Fotografi och bildbearbetning

Ett kort säger mer än tusen ord. Jag har specialiserat mig på fotografi av häst och hund och kan även hjälpa dig med retuschering och bearbetning av kort du redan har.

Hemsidesdesign

Jag designar snygga och välfungerande hemsidor som passar dig och dina kunders behov. Om du inte vill uppdatera din hemsida på egen hand erbjuder jag förmånliga serviceavtal.

Copywriting

En dåligt skriven text ger ett dåligt intryck; i värsta fall förlorar du en potentiell kund. Jag hjälper dig att förbättra ditt eget material eller skriver nytt. Jag kan även översätta texter till engelska.

Prenumerera på Dunes nyhetsbrev

* obligatorisk uppgift