Tjänster & priser

Samtliga priser inkl moms

Hemsidesdesign

En hemsida är en oerhört viktig marknadsföringskanal, oavsett typ av verksamhet. Jag kan hjälpa dig att ta fram en sida som passar såväl din budget som dina behov. Mina kunder väljer oftast att låta mig sköta alla uppdateringar, men självklart går det att designa en sida som du själv enkelt kan underhålla. Prissättningen är individuell eftersom den helt beror på hemsidans omfattning och egenskaper. Kontakta mig för en kostnadsfri offert.

Från 5 000 kr

Annonser

Det digitala samhället gör att många glömmer bort att marknadsföra sig via tidningar och tidskrifter. En väldesignad och iögonfallande tryckt annons kan ge stor respons, och eftersom många sparar sina tidskrifter kan effekten sitta kvar i flera år.

Helsidesannons A4: 1 295 kr

Helsidesuppslag A4: 1 895 kr

A5 (halv A4): 895 kr

För övriga format, kontakta mig för prisuppgift.

Fotografi

Varje dag blir vi överösta av intryck - därför kan snygga bilder på dina hästar och/eller hundar vara helt avgörande för din marknadsföring och försäljning. Vackra fotografier framhäver det bästa hos dina djur och fångar kundens intresse.

Fina foton blir även till fantastiska minnen, och självklart fotograferar jag mer än gärna privatpersoners hästar och hundar.

Prislista (pdf)

Bildbearbetning & retuschering

Allt som oftast innehåller den annars perfekta bilden något som stör. En soptunna, en fluga, eller någons fot. Jag hjälper dig gärna med att retuschera bort det som stör.

Andra bilder blir ännu vackrare med någon form av bearbetning, som till exempel konvertering till svartvitt eller genom filterpåläggning. Observera att jag aldrig retuscherar bort exteriöra fel eller förbättrar rastypiska drag hos djur.

Individuell prissättning, kontakta mig för kostnadsfri offert.

Copywriting och översättning

Många tycker det är svårt att skriva, och extra svårt brukar det vara att skriva om sig själv och sin verksamhet. Jag hjälper dig gärna att ta fram såväl korta som långa texter, allt med dina kunder i åtanke.

För dig som önskar nå en internationell publik så är en korrekt och tilltalande engelsk text av största vikt. Jag talar och skriver flytande engelska och kan översätta både gammalt och nytt material.

995 kr/h

Övrigt

Facebookcovers, julkort, flyers, broschyrer och kataloger, vepor och banderoller, reklammaterial, brevpapper, logotyp... vad det än är du behöver inom grafisk design så kan jag oftast stå till tjänst.

För att uppnå bästa möjliga slutresultat arbetar jag självklart efter de tekniska specifikationer som gäller för det tryckeri du valt. Om du önskar att jag tar hand om hela processen från design till leverans av färdig tryckprodukt hem till dig så går det självklart att ordna.

Prislista kommer inom kort.

Kundomdömen

"Det blev så mycket bättre än jag ens vågade drömma om - kort, logotyp och hela temat för min hemsida. Jag har fått massor av komplimanger för den. Älskar hemsidan!!"Ingrid Amadori, Ullekalv Rocky Mountain Horses
Jag älskar våran hemsida och du är grym på att skriva, du får verkligen fram det vi vill att alla ska veta om oss.Veronika Miedl-Ohlsson, Miedl's Arabian
Jag är synnerligen nöjd med min annons och är väldigt imponerad av resultatet. Susannah Thyni, Kennel Zounadu

Prenumerera på Dunes nyhetsbrev

* obligatorisk uppgift